Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » zMapper Discussion
kuanyu_3
Newbie


Joined: 12 Mar 2004
Posts: 2

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 8:54 pm   

zmapper 1.22 BETA won't run no error given
 
hello,
I am running Win2K (with dual monitors) I downloaded and installed
zmapper 1.22 BETA. I recieved no errors during install yet if I double click the exe file I get a hourglass cursor for a bit then nothing? Also zmapper doesn't show up in the elisence control either?Any Ideas? Below is my 'install.log' zmapper created:

*** Installation Started 03/12/2004 14:15 ***
Title: zMapper 1.22 BETA Installation
Source: D:zmap122.exe
RegDB Key: SoftwareZuggsoftzMapper
RegDB Val: C:zMapper
RegDB Name: InstallDir
RegDB Root: 1
Made Dir: C:zMapper
File Copy: C:zMapperelicen40.dll
File Copy: C:zMapperZmapper.hlp
File Copy: C:zMapperzmapper.cnt
File Copy: C:zMapperzsConvert.exe
File Copy: C:zMapperUnwise.exe
File Copy: C:zMapperzpapi.dll
File Copy: C:zMapperzMapper.exe
Made Dir: C:zMapperSample
File Copy: C:zMapperSamplesunless_citadel.mdb
File Copy: C:zMapperSampletemple.mdb
File Copy: C:zMapperSamplehexmap.mdb
Made Dir: C:zMapperLibraries
File Copy: C:zMapperLibrarieszMapperLib.mdb
File Overwrite: C:zMapperUNWISE.EXE
RegDB Key: SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallzMapper
RegDB Val: zMapper
RegDB Name: DisplayName
RegDB Root: 2
RegDB Key: SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallzMapper
RegDB Val: C:zMapperUNWISE.EXE C:zMapperINSTALL.LOG
RegDB Name: UninstallString
RegDB Root: 2
Made Dir: C:Documents and SettingsAdministratorStart MenuProgramszMapper
Shell Link: C:Documents and SettingsAdministratorStart MenuProgramszMapperzMapper.lnk
Shell Link: C:Documents and SettingsAdministratorStart MenuProgramszMapperunLicense zMapper.lnk
Shell Link: C:Documents and SettingsAdministratorStart MenuProgramszMapperUninstall zMapper.lnk
INI New: Created INI
INI File: C:zMapperUNWISE.INI
INI Sect: Settings
INI Item: No Background
INI Val: 0
User Rights: Admin
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Mon Mar 15, 2004 10:03 pm   
 
Go to your Services control panel and scroll down to make sure the LicCtl service is enabled and running. This service is needed for zMapper to run.
Reply with quote
kuanyu_3
Newbie


Joined: 12 Mar 2004
Posts: 2

PostPosted: Tue Mar 16, 2004 4:26 pm   
 
It was turned off, I started it (and set it o automatic), rebooted. It still just gives the hourglass for a sec and then nothing? Any other ideas?
Thanks for the reply!
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Fri Mar 19, 2004 8:32 am   
 
The service still isn't running then. That's the only thing that will cause it not to run. If you still have trouble, email eLicense directly at support@elicense.com.
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » zMapper Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
© 2009 Zugg Software. Hosted on Wolfpaw.net