Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Play RetroMUD
Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » CMUD General Discussion
Alaskan
Newbie


Joined: 23 Apr 2018
Posts: 6

PostPosted: Tue Apr 24, 2018 5:10 am   

Map mode no longer mapping
 
in my brilliant stupidity (yeah, lets call it that) I must have switched something off (or on) and now when in map mode... it works the same as follow mode.

How do I make map mode map again?

Thank you
Reply with quote
shalimar
GURU


Joined: 04 Aug 2002
Posts: 3825
Location: Pensacola, FL, USA

PostPosted: Tue Apr 24, 2018 5:27 am   
 
If you are walking over existing rooms, that should be intended behavior, as nothing has changed for it to detect a new room.
Though I would be careful, as if you spam directions, or otherwise miss a turn, it could start mapping an errant track.
If it still won't map, try reconfiguring the mapper from the config menu.
_________________
Windows 10 Home Premium 64-bit
AMD Phenom II x6 1055T 2.8GHz 16GB
CMUD Pro v3.34
Reply with quote
Alaskan
Newbie


Joined: 23 Apr 2018
Posts: 6

PostPosted: Tue Apr 24, 2018 5:32 am   
 
I did reconfigure the mapper from the config menu... but nope.. it still didn't fix it.

The dot is tracking my movements, but if I get to the end of the previously mapped area, and want to continue into unmapped areas.. the dot just stays in the last room. Exactly like it would behave if I were in follow mode
Reply with quote
Alaskan
Newbie


Joined: 23 Apr 2018
Posts: 6

PostPosted: Tue Apr 24, 2018 5:40 am   
 
HA! now it is working again... it is because I told it to match up the room description in the reconfigure.... when that is not checked it works.
Reply with quote
shalimar
GURU


Joined: 04 Aug 2002
Posts: 3825
Location: Pensacola, FL, USA

PostPosted: Wed Apr 25, 2018 2:58 pm   
 
But is it mapping new areas properly?
Sometimes you need to make some triggers that make use of the #TAG commend to help identify room parts for the mapper.
_________________
Windows 10 Home Premium 64-bit
AMD Phenom II x6 1055T 2.8GHz 16GB
CMUD Pro v3.34
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » CMUD General Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© 2009 Zugg Software. Hosted by Wolfpaw.net