Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » zExplorer Discussion
Powr
Newbie


Joined: 29 Sep 2004
Posts: 3
Location: NC

PostPosted: Mon Oct 04, 2004 9:38 pm   

Success!
 
Very Happy I uninstalled the product (I had version 3.33a - at least that is what the unistall screen told me I was uninstalling). I downloaded and installed 3.33a from your site and the eLicense screen this fresh install left me at was very different from the one I had been getting...for one thing it actually had a button for obtaining an "Offline License" and the layout was different - at any rate, from the PC that is "behind a firewall" I was able to successfully download an eLicense and open AC Explorer - w00t!

Since this machine has more layers to tunnel through I am sure the same procedure at home will work. It would appear that an earlier upgrade to the product had not upgraded everything on my side - no matter, problem solved! Thank you very much, it is an excellent product and quite helpful to me. Smile
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Mon Oct 04, 2004 11:10 pm   
 
OK, sounds like you had an old version of AC Explorer with the old eLicense wrapper on it then. Glad it's working now.
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » zExplorer Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
© 2009 Zugg Software. Hosted on Wolfpaw.net