Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Play RetroMUD
Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » CMUD General Discussion
dfirekwebs
Newbie


Joined: 27 Sep 2020
Posts: 1

PostPosted: Mon Sep 28, 2020 2:50 am   

CMUD Mapper Help
 
Hi there,

I've been trying to figure out how to use the mapper to automatically mark each room that is connected to another room as Tested.
When I try to walk to the next rooms it ignores the room that is currently there and creates a new room above it slightly to the right.

Is it possible to do this? Or is there another config setting I need to fix?


Thank you for taking the time to read my question and/or respond.
Reply with quote
shalimar
GURU


Joined: 04 Aug 2002
Posts: 4272
Location: Pensacola, FL, USA

PostPosted: Mon Sep 28, 2020 4:11 pm   
 
If the description of the room tend to change from time to time, you will need to check that box in the configuration settings.
That is the most likely culprit.
_________________
Discord: Shalimar#3679
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » CMUD General Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© 2009 Zugg Software. Hosted by Wolfpaw.net