Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Play RetroMUD
Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » CMUD General Discussion
Seran
Newbie


Joined: 21 Apr 2017
Posts: 8

PostPosted: Thu Nov 22, 2018 10:11 pm   

Tiny Cmud GUI Issue
 
Opened Cmud on my Surface (which I rarely use) to find cmud looking like this https://imgur.com/a/pXTmOl6


Was able to navigate to session font size and it's the same as it's always been.

Uninstalled, deleted all settings information left in programs and my games folder.


Looking for guidance on how to fix this?
[/img]
Reply with quote
shalimar
GURU


Joined: 04 Aug 2002
Posts: 4029
Location: Pensacola, FL, USA

PostPosted: Thu Nov 22, 2018 10:39 pm   
 
I am guessing this is due to your monitor resolution size.
You need to adjust the size of apps and text on the main display in Windows Ease of Access settings.
Pretty sure that will do it.
_________________
Discord: Shalimar#3679
Reply with quote
Seran
Newbie


Joined: 21 Apr 2017
Posts: 8

PostPosted: Fri Nov 23, 2018 11:25 pm   
 
Thanks, that fixed the issue

If I changed scaling size while CMud was open within Widows Ease of Access a notification popped stating it detected an issue with one of my apps. Clicked on fix issue, restarted app and back to normal.
Reply with quote
aresko
Newbie


Joined: 07 Jun 2019
Posts: 3
Location: berlin

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 5:52 pm   Tiny Cmud GUI Issue
 
Hey so recently i got my laptop sent in to get fixed and now its back(works fine) except my minecraft gui is suddenly really small now. Everything is alot smaller than it was before and changing the gui doesnt work. I can only make the gui smaller Normal Large and Auto dont do anything. The gui was fine before so i know its fixable. Also it works fine in full screen mode if i make the gui auto or large but I dont like playing in full screen mode. So basically does anyone know a way to make my gui bigger again in windowed mode? Thanks for the help in advance!
Tutuapp 9apps Showbox
Reply with quote
shalimar
GURU


Joined: 04 Aug 2002
Posts: 4029
Location: Pensacola, FL, USA

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 8:31 pm   
 
My answer from back in November still applies.

You do need to restart CMUD (and maybe even reboot) for it to catch up though.
_________________
Discord: Shalimar#3679
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » CMUD General Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© 2009 Zugg Software. Hosted by Wolfpaw.net