Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Play RetroMUD
Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » CMUD General Discussion
bitties
Beginner


Joined: 04 Jul 2011
Posts: 20

PostPosted: Sun Oct 09, 2016 2:36 am   

Mapper portals not working right
 
Hi there, I've added some portals to my mapper, but they don't seem to be acting correctly. If I'm in the the first city I mapped, the portals work as expected, hold portal, enter portal, and the mapper teleports accordingly. However, if I try to use the portals anywhere else, the mapper will run back to the first city and THEN use the portal. I was hoping the mapper would use the portal from anywhere in the world, but am confused why it runs to the city, then uses it. Any assistance would be greatly appreciated!
Reply with quote
Vijilante
SubAdmin


Joined: 18 Nov 2001
Posts: 5182

PostPosted: Sun Oct 09, 2016 1:37 pm   
 
I think you just have to set the "Valid Zone" field for the portal to -1 for it to be usable everywhere.
_________________
The only good questions are the ones we have never answered before.
Search the Forums
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » CMUD General Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© 2009 Zugg Software. Hosted by Wolfpaw.net