Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Home » Forums » TeSSH Discussion
Nezic
Apprentice


Joined: 10 Oct 2000
Posts: 119
Location: Colorado

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 3:51 pm   

[3.06] 'Disconnect' button added to toolbar is disabled even after connecting
 
Steps:
1. Add the Disconnect button to the toolbar of a session and save layout.
2. Close the session.
3. Open the session again and connect.

Result: The Disconnect button remains disabled (as if it hadn't connected yet). However, if you open one of the menus (even the Help menu), the button will become active again.
Reply with quote
Erasmus
Wanderer


Joined: 04 Aug 2004
Posts: 82
Location: Philadelphia

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 4:11 pm   
 
I noticed this problem in 2.37.
_________________
Erasmus
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 8:18 pm   
 
Added to bug list. There are probably other buttons that this kind of problem will happen with. A lot of the enable/disable testing of various menu commands is done when you popup the menu, which isn't going to work with the button on the toolbar.
Reply with quote
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Home » Forums » TeSSH Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
© 2009 Zugg Software. Hosted on Wolfpaw.net