Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » zMapper Discussion
shalimar
GURU


Joined: 04 Aug 2002
Posts: 3513
Location: Pensacola, FL, USA

PostPosted: Mon Feb 11, 2008 8:41 pm   

cMapper Idea
 
Which is the better folder for this... CMUD or zMapper?

Anyways, on to the idea.

Sub-Zones - More then one zone that is displayed on a single map.

Example

Zone name: City Buildings
Sub-Zones: Pawn, Gems, Furs, Alchemy, Town Hall, ect

Reason: exits would display the Sub-Zone name (if available) over the Zone name.
_________________
Windows 10 Home Premium 64-bit
AMD Phenom II x6 1055T 2.8GHz 16GB
CMUD Pro v3.34
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Tue Feb 12, 2008 12:02 am   
 
The CMUD forum is the proper place. cMapper/zMapper is a standalone map file editor and doesn't have much to do with the map display within the CMUD client. In other words, if you are running the CMUD.EXE program, then post in the CMUD forum. If you are running ZMAPPER.EXE or CMAPPER.EXE, then post in this zMapper forum.

Anyway, back to your suggestion. You can already group zones into a tree-hierarchy. So you can already have subzones within a zone. But the mapper can only display one zone at a time, and this won't change. Zones have specific properties, such as background images, scaling factors, etc, that are different from zone to zone, so the mapper can only display one at a time.

You'll need to be a bit more specific with the description of what you want to do. In other words, explain what you'd like to do and don't try to worry about exactly how it might be implemented. Then we won't get into terminology issues.
Reply with quote
shalimar
GURU


Joined: 04 Aug 2002
Posts: 3513
Location: Pensacola, FL, USA

PostPosted: Tue Feb 12, 2008 12:11 am   
 
I want to display the name of the single building an exit is heading too instead of the name of the whole zone.
_________________
Windows 10 Home Premium 64-bit
AMD Phenom II x6 1055T 2.8GHz 16GB
CMUD Pro v3.34
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Tue Feb 12, 2008 12:18 am   
 
You can already do that. Go to the Properties of the room and then select the Exits tab. Then click on the exit that is leading to the other zone and enter a different label into the "Link label" field. CMUD will display your link label instead of the normal zone label.
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » zMapper Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
© 2009 Zugg Software. Hosted on Wolfpaw.net