Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Play RetroMUD
Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » CMUD General Discussion
hilliamonks
Newbie


Joined: 28 Jul 2019
Posts: 1

PostPosted: Sun Jul 28, 2019 11:18 am   

Problems with cMUD!!
 
I updated to windows 10 this weekend. Everthing was running ok, but I noticed that my map was taking forever to load (much longer than usual). Also whenever I started cmud some warning window opened up saying I needed to update "directplay". So I found a link to update directplay and rebooted my PC. Now cMUD won't load. The failures have to do with the .dll files. Has anyone else experienced this?vidmate mobdro word counter


Last edited by hilliamonks on Tue Jul 30, 2019 6:16 pm; edited 1 time in total
Reply with quote
shalimar
GURU


Joined: 04 Aug 2002
Posts: 4040
Location: Pensacola, FL, USA

PostPosted: Sun Jul 28, 2019 11:54 am   
 
I have had similar issues when I would try to open CMUD immediately on rebooting.
I think it might just be a conflict of resources with the startup routines not yet being finished.

As for the map, running it through the map convert tool in the CMUD Beta forum might fix that.
_________________
Discord: Shalimar#3679
Reply with quote
chris123zugg
Apprentice


Joined: 23 Aug 2013
Posts: 141

PostPosted: Sun Sep 22, 2019 1:12 pm   
 
there is a similar thread related to this from back when it started occuring, zugg said it was related to the .dll not copying/replacing update from last reboot. if you remove the .xly and .zfg and it will repopulate properly on another restart and re-open of cmud...
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » CMUD General Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© 2009 Zugg Software. Hosted by Wolfpaw.net