Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Play RetroMUD
Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » CMUD Beta Forum
ReedN
Wizard


Joined: 04 Jan 2006
Posts: 1279
Location: Portland, Oregon

PostPosted: Fri Sep 24, 2010 12:37 am   

[3.29a] onRoomEnter not being called after recent slow walk changes
 
In SLOW walk mode, with 'Disable automatic confirmation' selected, I'm no longer getting the onRoomEnter event raised. It doesn't matter whether I select "Use vNum" or not.

For a procedure you can use the one I specified on the last two mapper bugs. It also behaves this way in my normal setup, so I'm hoping this isn't difficult for you to reproduce.
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Fri Sep 24, 2010 2:02 am   
 
Yep, confirmed here too. Sigh. Added to bug list. Don't know why #OK isn't firing OnRoomEvent.
Reply with quote
ReedN
Wizard


Joined: 04 Jan 2006
Posts: 1279
Location: Portland, Oregon

PostPosted: Sat Sep 25, 2010 1:37 am   
 
It works now in the clean environment. Oddly still not working in my normal environment, but its probably something on my end at this point.

Fixed in 3.29b.
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » CMUD Beta Forum All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© 2009 Zugg Software. Hosted by Wolfpaw.net