Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » zMapper Discussion
tolicar
Newbie


Joined: 27 Feb 2006
Posts: 3

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 2:39 pm   

imperian goes crazy
 
i play imperian, i have used zmud before and the mapper in a game called terris. my problem is that in imperian the mapper does the following

it looses rooms and links to the wrong room. it makes links to rooms that are not there.

and what i hate the most is if i go a direction that is wrong IE no room
the silly thing makes a room i have to delete.

anyone know what could be the problem the help files are no help at all
Reply with quote
tolicar
Newbie


Joined: 27 Feb 2006
Posts: 3

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 3:40 pm   
 
oh i just checked for some reason the mapper is putting doors in all my rooms and when i change it to normal exit....it wont accept it and highlights the door button all over again.
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 5:40 pm   
 
First, this should be posted to the zMUD forum and not the zMapper forum. zMapper is a completely separate program and doesn't know anything about MUDs.

For zMUD, I use the mapper on Imperian without any trouble. Be sure Imperian is set to "verbose" mode and then use the Config/Reconfig menu option in the mapper to reconfigure it for that MUD. Works fine here.
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » zMapper Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
© 2009 Zugg Software. Hosted on Wolfpaw.net