Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » zExplorer Discussion
DeBary_FL
Beginner


Joined: 28 Aug 2003
Posts: 12
Location: USA

PostPosted: Tue May 04, 2004 4:55 pm   

Error updating data files from AC-Spedia
 
I'm running AC Explorer Pro v.3.33a. When I try to update the data files I get this error message: "Error getting database from:
http://www.acspedia.com/places/RecentPlaces.asp?date=5/4/2004." The date of course varies. I've checked the instructions on the SC-Spedia site ( http://www.acspedia.com/instructions.htm#ace333 )and my acexplorer.ini file is consistent with what they say there.

[ACSpedia.com_DB]
File=places.dat
URL=http://www.acspedia.com/places/
Enabled=1
Format=0
URLFull=places.aspx
URLSince=places.aspx?date=%m/%d/%y
URLAdd=
URLGet=

Any suggestions?
Reply with quote
AR
Novice


Joined: 09 Feb 2001
Posts: 42

PostPosted: Wed May 05, 2004 1:51 am   
 
You can try emailing owner of acespedia.com to see if he can help you solve the problem. I just tried updating mine and it didn't give an error message. Have you tried re installing ac explorer into empty directy and replacing the ini file with acspedia one?
Reply with quote
DeBary_FL
Beginner


Joined: 28 Aug 2003
Posts: 12
Location: USA

PostPosted: Thu May 13, 2004 12:22 am   
 
quote:
Originally posted by AR

You can try emailing owner of acespedia.com to see if he can help you solve the problem. I just tried updating mine and it didn't give an error message. Have you tried re installing ac explorer into empty directy and replacing the ini file with acspedia one?

Thanks for the reply. Yes, I did try reinstalling AC Explorer and replacing the .ini file with the ACSpedia file. After uninstalling the original AC Explorer I even searched the registry and deleted all references to the program before reinstalling. No luck.
Reply with quote
Hentaya
Newbie


Joined: 21 Jun 2004
Posts: 6

PostPosted: Mon Jun 21, 2004 11:36 am   
 
Well, if it's saying '.asp?date', then it's wrong. It needs to be '.aspx?date'. I just finally decided to get 'pro' so I could possibly use multiple portal settings, and I had to go and fix it manually...the dloaded file didn't work.

The relevant section from my INI is a bit different than yours:
----------------------------------------
[AC-Spedia_DB]
File=places.dat
URL=http://www.acspedia.com/places/
Enabled=1
Format=0
URLFull=places.aspx
URLSince=places.aspx?date=%m/%d/%y
URLAdd=
URLGet=
URLSuspect=
LastUpdate=21/06/2004
RefNum=1
----------------------------------------

cut'n'paste and give it a try!
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » zExplorer Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
© 2009 Zugg Software. Hosted on Wolfpaw.net