Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » zExplorer Discussion Goto page Previous  1, 2
Zugg Posted: Wed Apr 21, 2004 3:47 am
NEW ACX Server v1.30 released!
FLooD13
Newbie


Joined: 22 Apr 2004
Posts: 2

PostPosted: Thu Apr 22, 2004 5:58 pm   
 
What port does ACXServer and ACX use to communicate. Im thinking about writting a decal plugin version of ACXServer and I will need that information.
Im not at home to see if there is a way to configure the port ACXServer and ACX use to communicate.
Reply with quote
FLooD13
Newbie


Joined: 22 Apr 2004
Posts: 2

PostPosted: Thu Apr 22, 2004 6:28 pm   
 
Nevermind I see it in the document. Missed it first time through.
Reply with quote
DeBary_FL
Beginner


Joined: 28 Aug 2003
Posts: 12
Location: USA

PostPosted: Fri Apr 23, 2004 5:02 pm   
 
quote:
Originally posted by bluehawk

Zugg,

Thank You!!!

It even fixed Auto Calibrate for me that hasn't worked on my PC in over one year.

Bluehawk

Same here, auto calibrate works again! Many thanks!

quote:
Originally posted by Entropathic

These settings appear to be working on Frostfell:

Location: 005DC4B0
Offset: (NULL)
Heading: 0075E798

Direct mode checked.

Thanks, Zugg.

Those are the settings I'm getting on Solclaim.

The program drops false death markers frequently, but this appears to happen only when I have Decal (latest version) running. Not a major problem for me.

Thanks for the fix!
Reply with quote
The Happy Clapper
Newbie


Joined: 25 Apr 2004
Posts: 5
Location: United Kingdom

PostPosted: Sun Apr 25, 2004 2:11 pm   
 
Hi I just thought I would add that Trekman's coords posted for Solclaim are working quite well for me too, also on Solclaim.

I have noticed however the the position, (but not the heading), seems to actually be the point of view position. If you zoom out and rotate around the position changes. This might explain the different structures you are seeing at the given addresses.

The other thing I noticed was the I lost tracking when I went further West than 98W on the Caul once I crossed 98W heading back east again the tracking returned.
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Mon Apr 26, 2004 6:28 pm   
 
Yes, tracking never works beyond 98W. This has always been a limit even when tracking used to work.

Thanks for the comment about the view position. That *definitely* explains the different memory structure. The view position has all sorts of directional cosines stored with it, and the view position has always been somewhat flaky (I've tried to use it before in the past).

That makes me think that they actually removed the old stable character position record so all that is left is the view coordinates. But with this additional info, I might be able to refine things a bit. I just need to go look up some old geometry stuff to see what I can figure out.
Reply with quote
boomer
Newbie


Joined: 26 Apr 2004
Posts: 1

PostPosted: Mon Apr 26, 2004 8:29 pm   
 
005CD404 seems to work on Thistledown as well..

I have portaled all over and I still seem to be tracking
Reply with quote
asile
Newbie


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 2
Location: USA

PostPosted: Wed Apr 28, 2004 2:55 pm   
 
Does anyone play on Harvestgain? I am getting 005FF188 for the location and 0075E798 for the heading. The heading works perfectly, but the location jumps around within a certain distance of where I am actually standing. This is functional, but would be better if the location was stable. Has anyone had better luck?

Thanks!
Reply with quote
QuickWeasel
Newbie


Joined: 08 Apr 2004
Posts: 9
Location: Austria

PostPosted: Thu Apr 29, 2004 7:21 pm   
 
Asile, have you tried Trekmans memlocs? For me they are working fine on Harvestgain too.
Location: 005CD404
Heading: 0075E798
Direct: ON
Offset: empty
Reply with quote
Roogon
Newbie


Joined: 17 Nov 2002
Posts: 3
Location: USA

PostPosted: Fri Apr 30, 2004 7:26 am   
 
This may not be related .. but did anyone notice that part of the databases (Worlds) are located on one server (during the recent Turbine server move).. and other worlds/databases are located on another server. This may explain why some Worlds have the same address ... maybe ..?
Reply with quote
byteful
Novice


Joined: 14 Aug 2002
Posts: 40
Location: USA

PostPosted: Sat May 01, 2004 11:29 pm   
 
quote:
Originally posted by byteful

FYI All is Well here in LeafCull Tracking Trails are not working, but for me that isnt even worth working on [IMHO]

Thx again




OOops My Bad Leafcull is working great wasn't paying close enough attention
Reply with quote
Picaro
Newbie


Joined: 02 May 2004
Posts: 1

PostPosted: Sun May 02, 2004 6:56 am   
 
OO! OO! OO!

Auto Calabration just worked for me for the first time in several years. But not until I ran far away from my allegiance mansion. Which I did because I had previously tried to auto calabrate with a failure, and then I manually calabrated with numbers from this post which finaly connected but had me stuck in a building, so I thought huh? and ran away to try auto again.

So is there something funny about the landblock surrounding houses/mansions that causes Auto to fail? Cause that seems to be where I have always tried to calabrate in the past always getting a failure. Or was it simply putting the "almost working" manual numbers in that got it to connect and auto calabrate correctly?

Or should I run to the nearest casino and give a tug on some one armed bandits? :)
Reply with quote
asile
Newbie


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 2
Location: USA

PostPosted: Mon May 03, 2004 3:45 pm   
 
quote:
Originally posted by QuickWeasel

Asile, have you tried Trekmans memlocs? For me they are working fine on Harvestgain too.
Location: 005CD404
Heading: 0075E798
Direct: ON
Offset: empty



[8] Ah! Success! Yes, these values are stable on HG. Thanks! [8D]
Reply with quote
Toldo
Newbie


Joined: 30 Oct 2003
Posts: 5
Location: United Kingdom

PostPosted: Wed May 12, 2004 10:37 pm   
 
New patch and I just ran the auto calibrate and a very quick test looks like it worked.

Location 005DF4C0
Heading 007617B0
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » zExplorer Discussion All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
© 2009 Zugg Software. Hosted on Wolfpaw.net