Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Play RetroMUD
Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » CMUD General Discussion
Kidbooo
Beginner


Joined: 22 Mar 2019
Posts: 11

PostPosted: Fri Mar 22, 2019 10:59 am   

CMUD going into processor loop!!
 
ecently with windows 10 i've had severe issues with Cmudv3, and Cmudpro going into what seems like an overuseage of processor/ram.

Nothing i can tell makes this start, but it starts so randomly i can only guess if it's the program itself having issues with windows 10.
And if it IS a trigger/script that is causing this to happen, nothing shows uNox VidMate Mobdro
p in debugger.

has anyone else had these issues recently?


Last edited by Kidbooo on Sat Mar 23, 2019 6:21 pm; edited 1 time in total
Reply with quote
shalimar
GURU


Joined: 04 Aug 2002
Posts: 4041
Location: Pensacola, FL, USA

PostPosted: Fri Mar 22, 2019 4:34 pm   
 
Are you running CMUD as an administrator?
It could just be a lack of permission to properly free up the resources.
_________________
Discord: Shalimar#3679
Reply with quote
Pawloski
Newbie


Joined: 22 Mar 2019
Posts: 1

PostPosted: Sat Mar 23, 2019 12:03 pm   
 
Does running CMUD as admin really make that much of a difference?
Reply with quote
shalimar
GURU


Joined: 04 Aug 2002
Posts: 4041
Location: Pensacola, FL, USA

PostPosted: Sat Mar 23, 2019 1:01 pm   
 
Depending on where you are trying to save you session data, it can.
_________________
Discord: Shalimar#3679
Reply with quote
RandyBonnette
Newbie


Joined: 15 May 2019
Posts: 1

PostPosted: Sat Oct 19, 2019 8:05 am   Re: CMUD going into processor loop!!
 
Kidbooo wrote:
ecently with windows 10 i've had severe issues with Cmudv3, and Cmudpro going into what seems like an overuseage of processor/ram.
Nothing i can tell makes this start, but it starts so randomly i can only get my essay fast and guess if it's the program itself having issues with windows 10.
And if it IS a trigger/script that is causing this to happen, nothing shows up in debugger.

has anyone else had these issues recently?


Hello,

I had the same issues after Windows 10 updates. I also had issues, when I tried to use the mapper or create triggers. Previously, I had this error: Error opening pcre810.dll library, I fixed it - cut and paste PCRE810.dll in the program files - CMUD folder.
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » CMUD General Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© 2009 Zugg Software. Hosted by Wolfpaw.net