Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Play RetroMUD
Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » zMUD General Discussion
lamaresh
Newbie


Joined: 26 Nov 2012
Posts: 2

PostPosted: Mon Nov 26, 2012 6:59 pm   

problem with & character
 
i'm trying to do an alias to change the color of my gtells.
I need something like this: gtell &C%-1 because &C is my mud color code
But i think that &C is seen as a variable so there is no change of color.
What should i do?

Thanks
Reply with quote
lamaresh
Newbie


Joined: 26 Nov 2012
Posts: 2

PostPosted: Mon Nov 26, 2012 7:08 pm   
 
I found by myself, it was
Code:
"gtell &C"%-1
Reply with quote
shalimar
Wizard


Joined: 04 Aug 2002
Posts: 2762
Location: Pensacola, FL, USA

PostPosted: Mon Nov 26, 2012 7:13 pm   
 
you could also use the escape character, tilde (~) on the ampersand (&)
_________________
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
AMD Phenom II x6 1055T 2.8GHz 16GB
CMUD Pro v3.34
Reply with quote
charneus
Wizard


Joined: 19 Jun 2005
Posts: 1876
Location: California

PostPosted: Mon Nov 26, 2012 8:14 pm   
 
If you don't use database characters, you can try disabling the & character in the zMUD special characters list.
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » zMUD General Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© 2009 Zugg Software. Hosted by Wolfpaw.net