Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » Website or Forum problems
charneus
Wizard


Joined: 19 Jun 2005
Posts: 1876
Location: California

PostPosted: Mon Oct 12, 2009 1:31 pm   

Zugg, your mx_portal or module is out of date...
 
Tried to visit: http://forums.zuggsoft.com/forums/viewtopic.php?t=34062&highlight=

only to get the following message:
Quote:
Your mx-portal or module need to be upgraded, since its calling an old mx function include file. If you are coding yourself be sure to include the phpbb includes version of " functions_admin.php " instead, i.e. replace mx_root_path with phpbb_root_path in the include call...


Just a heads up. Seems to be the only one that has happened with, though.

Charneus
Reply with quote
Progonoi
Magician


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 430

PostPosted: Mon Oct 12, 2009 2:18 pm   
 
I reported this months ago. Getting it with older ZMud Gen Forum and/or Finished Scripts threads mostly.
_________________
The Proud new owner of CMud.

--------------------------------
Intel Core i5-650 3,2GHz
4 DD3 RAM
GTX 460 768MB
Win 7 Home Premium 64x
--------------------------------
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Mon Oct 12, 2009 3:57 pm   
 
Yeah, I got that same error today too. But in this case it's not an old post...it's a recent one. This might finally be a case that I can use to track down this bug in the forums, so I'll let you know what I find.
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Mon Oct 12, 2009 4:12 pm   
 
Found it!

Geez the PHPBB code is really a mess. I'll sure be happy when I can get this site converted to something better and more maintainable. But I was able to track it down to an "include" statement that only gets executes in some bizarre situation that requires the database to be "resynched" where it was including a file from the MX_Portal directory instead of the PHPBB directory.

I found the same include call in one other place in the same file and fixed it too. So this might fix the problem for those old posts too.
Reply with quote
Progonoi
Magician


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 430

PostPosted: Mon Oct 12, 2009 6:10 pm   
 
Excellent news, keep up the good work!
_________________
The Proud new owner of CMud.

--------------------------------
Intel Core i5-650 3,2GHz
4 DD3 RAM
GTX 460 768MB
Win 7 Home Premium 64x
--------------------------------
Reply with quote
joetraff
Newbie


Joined: 17 Mar 2010
Posts: 2

PostPosted: Wed Mar 17, 2010 10:13 am   
 
I got the same problem again.Help me
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Wed Mar 17, 2010 4:19 pm   
 
You'll need to post the exact URL link that isn't working for you. And as I mentioned above, you might need to wait a few months for the new web site this this error doesn't effect many people.
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » Website or Forum problems All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
© 2009 Zugg Software. Hosted on Wolfpaw.net