Register to post in forums, or Log in to your existing account
 

Post new topic  Reply to topic     Home » Forums » Website or Forum problems
Fang Xianfu
GURU


Joined: 26 Jan 2004
Posts: 5155
Location: United Kingdom

PostPosted: Thu May 21, 2009 4:21 pm   

Getting some weird errors
 
All I'm doing is clicking on posts here and I'm getting errors - one about mx portal, and one "could not get user/post". Can't reproduce, but I wonder if anyone else is getting them?
_________________
Rorso's syntax colouriser.

- Happy bunny is happy! (1/25)
Reply with quote
wrym
Magician


Joined: 06 Jul 2007
Posts: 349
Location: The big palace, My own lil world

PostPosted: Thu May 21, 2009 5:03 pm   
 
Past week i've gotten 2 or 3 of this error:

"Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/zuggsoft/public_html/includes/template.php(127) : eval()'d code:101) in /home/zuggsoft/public_html/forums/viewforum.php on line 271"

When i click mark all posts as read.

But, Firefox has been bit flaky lately though....

But i'm not getting any error on that page.
_________________
"To the engineer, all matter in the universe can be placed into one of two categories: (1) things that need to be fixed, and (2) things that will need to be fixed after you've had a few minutes to play with them" - Scott Adams, The Dilbert Principle
Reply with quote
Progonoi
Magician


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 430

PostPosted: Thu May 21, 2009 7:24 pm   
 
Have gotten "mx portal" error several times here. Can't reproduce either, though.
_________________
The Proud new owner of CMud.

--------------------------------
Intel Core i5-650 3,2GHz
4 DD3 RAM
GTX 460 768MB
Win 7 Home Premium 64x
--------------------------------
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Fri May 22, 2009 5:03 pm   
 
I agree that Firefox has been flaky lately, even with the 2.0.20 version that I'm using (not the 3.x series). I've gotten weird errors on several other sites. Almost looks like it's dropping something in the network transfer that then causes the page to not render correctly. For example, I've clicked on some sites and gotten the View/Source HTML in the window instead of the web site. Really strange stuff that I've only seen for the past couple of weeks.

Don't know if it's related or not. The only changes I made to the site was over a month ago when I added the sidebar to the forum page for the Sponsors, and it shouldn't be causing the kind of errors you mentioned. For the "mx portal error", please post the exact and full error message (like Wrym did).

If you learn more about this, please post. But I'm not getting anything I can reproduce either.
Reply with quote
Progonoi
Magician


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 430

PostPosted: Fri May 22, 2009 5:51 pm   
 
I'll keep an eye out in case the MX stuff pops up again. As an related/unrelated note, I've also gotten the Source HTML thing few
times on some other sites. I suppose all this may be related. I'm using the most recent Firefox, though.
_________________
The Proud new owner of CMud.

--------------------------------
Intel Core i5-650 3,2GHz
4 DD3 RAM
GTX 460 768MB
Win 7 Home Premium 64x
--------------------------------
Reply with quote
Progonoi
Magician


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 430

PostPosted: Sun May 24, 2009 12:51 am   
 
There, got the MX one.

Code:


Your mx-portal or module need to be upgraded, since its calling an old mx function include file. If you are coding yourself be sure to include the phpbb includes version of " functions_admin.php " instead, i.e. replace mx_root_path with phpbb_root_path in the include call...

_________________
The Proud new owner of CMud.

--------------------------------
Intel Core i5-650 3,2GHz
4 DD3 RAM
GTX 460 768MB
Win 7 Home Premium 64x
--------------------------------
Reply with quote
Zugg
MASTER


Joined: 25 Sep 2000
Posts: 23377
Location: Colorado, USA

PostPosted: Tue May 26, 2009 6:24 pm   
 
Please be sure to also tell me what link on what page you were clicking on when you got this error.
Reply with quote
Progonoi
Magician


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 430

PostPosted: Tue May 26, 2009 10:53 pm   
 
Sorry, my bad. I figured that perhaps Error message was enough. For what it's worth, it seems to be pretty random for me.
I've gotten it with pretty fresh posts within CMUD forum (General, perhaps Beta, too) and during times when I've gone through old
finished scripts on ZMUD's Finished Scripts Forum. The error above stems from the latter, though I can't say for sure now
which post I clicked when it appeared.

I'm keeping eye out for more though and make sure to include concrete link info this time around.
_________________
The Proud new owner of CMud.

--------------------------------
Intel Core i5-650 3,2GHz
4 DD3 RAM
GTX 460 768MB
Win 7 Home Premium 64x
--------------------------------
Reply with quote
Progonoi
Magician


Joined: 28 Jan 2007
Posts: 430

PostPosted: Wed May 27, 2009 9:53 pm   
 
Got some links now. Those particular ones are from 7th page of Finished ZMud Scripts.

Code:

http://forums.zuggsoft.com/forums/viewtopic.php?t=10881

http://forums.zuggsoft.com/forums/viewtopic.php?t=10160

http://forums.zuggsoft.com/forums/viewtopic.php?t=10503

http://forums.zuggsoft.com/forums/viewtopic.php?t=9645


Hope it helps.
_________________
The Proud new owner of CMud.

--------------------------------
Intel Core i5-650 3,2GHz
4 DD3 RAM
GTX 460 768MB
Win 7 Home Premium 64x
--------------------------------
Reply with quote
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Home » Forums » Website or Forum problems All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
© 2009 Zugg Software. Hosted on Wolfpaw.net