Register to post in forums, or Log in to your existing account
 
:
Search found 5 matches for:
Page 1 of 1
Author Message
  Topic: Alias as a parameter to another alias doesn't run
mahony

Replies: 1
Views: 2977

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Sun Mar 25, 2012 2:35 pm   Subject: Alias as a parameter to another alias doesn't run
omg that was fast

#alias test #exec %1

done
  Topic: Alias as a parameter to another alias doesn't run
mahony

Replies: 1
Views: 2977

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Sun Mar 25, 2012 2:26 pm   Subject: Alias as a parameter to another alias doesn't run
let's say I have an alias

#alias test %1

when I run test with parametr that is another alias (sw to New Thalos)
test newthalos

It sends to MUD string newthalos instead to run the alias

It ...
  Topic: Macros Firing Multiple Times [3.34]
mahony

Replies: 6
Views: 15241

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Sat Mar 24, 2012 9:07 pm   Subject: Macros Firing Multiple Times [3.34]
preferences, user interface, command line -> check Macros override menu shortcuts

hopfully works
  Topic: Macro Problem
mahony

Replies: 7
Views: 6421

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Sat Mar 24, 2012 8:06 pm   Subject: Macro Problem
same here. it sends the comand 2 or 3 times. It's not a alias. It is a rar mud attack skill. Tried to delete it and create again with the same result.
  Topic: Settings editor problem
mahony

Replies: 8
Views: 10309

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Sat Mar 24, 2012 6:37 pm   Subject: Settings editor problem
I have the same problem. And I have the last version (334). The thing is that something like that never happend in Zmud. In Cmud it is happening sooo often. I'm right now in the proces trying to get m ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT
© 2009 Zugg Software. Hosted on Wolfpaw.net