Register to post in forums, or Log in to your existing account
 
:
Search found 15 matches for:
Page 1 of 1
Author Message
  Topic: Licensing Screen Every Time I Open CMud
adalius

Replies: 2
Views: 985

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Thu Jan 18, 2018 7:22 pm   Subject: Licensing Screen Every Time I Open CMud
Its an administrator account being used, but I'll double check that when I get home since I know it can be finicky.
  Topic: Licensing Screen Every Time I Open CMud
adalius

Replies: 2
Views: 985

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Thu Jan 18, 2018 8:31 am   Subject: Licensing Screen Every Time I Open CMud
So, I've had Cmud forever, and I recently had to do a 'refresh' install on Win10 where it wipes the OS partition out and reinstalls it while saving as much data as it can. I logged into CMUD and it as ...
  Topic: Capture to Editor *part* of a line
adalius

Replies: 2
Views: 1129

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Wed Nov 08, 2017 1:05 am   Subject: Capture to Editor *part* of a line
Is there any way to dump text to the editor other than #CAPTURE?
The mud sends a control sequence, delimiter, and then the text line by line from a file, I'd like to capture just the line by line tex ...
  Topic: [3.08] Editor Not Responding To Mousewheel
adalius

Replies: 2
Views: 956

PostForum: CMUD Beta Forum   Posted: Thu Jun 18, 2009 10:40 pm   Subject: [3.08] Editor Not Responding To Mousewheel
I always forget to mention my windows version don't I :D

Its on XP SP3

I have my main mud window, a window docked to the top of that, and a window docked to the right of that one.
On the far r ...
  Topic: [3.08] Editor Not Responding To Mousewheel
adalius

Replies: 2
Views: 956

PostForum: CMUD Beta Forum   Posted: Wed Jun 17, 2009 4:10 pm   Subject: [3.08] Editor Not Responding To Mousewheel
If I have my normal layout which is 3 windows and the mapper open, then open the package editor to edit a script.
If I mousewheel up/down to scroll the code, my mapper zooms in and out.

It still ...
  Topic: Question RE: #DEBUG and ANSI color codes.
adalius

Replies: 5
Views: 1757

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Wed Jun 10, 2009 12:07 am   Subject: Question RE: #DEBUG and ANSI color codes.
I'm assuming you're referring to the double quote bit, because the rest of my post (the lack of an 'h' line appearing) occurs even if I replace the <ESC> with a %e (although I have to change the ...
  Topic: Question RE: #DEBUG and ANSI color codes.
adalius

Replies: 5
Views: 1757

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Mon Jun 08, 2009 10:36 pm   Subject: Question RE: #DEBUG and ANSI color codes.
I just tried it again. I copy pasted the commands I said I used here in the forum verbatim, only replacing the <ESC> with the actual escape character, obviously.
So they are, in order
#SH ...
  Topic: Question RE: #DEBUG and ANSI color codes.
adalius

Replies: 5
Views: 1757

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Sun Jun 07, 2009 12:47 am   Subject: Question RE: #DEBUG and ANSI color codes.
So I was monkeying around trying to debug some issues with ansi and a trigger I use and I noticed this oddity, maybe someone can explain it to me.

I have all the 'Messages' types turned on so I see ...
  Topic: [3.07] Buttons filter failing to show any buttons
adalius

Replies: 5
Views: 1264

PostForum: CMUD Beta Forum   Posted: Sun Jun 07, 2009 12:20 am   Subject: [3.07] Buttons filter failing to show any buttons
I guess I should elaborate then ;-)

I *believe* what he's experiencing is a subset of what I have come across, which is clicking on any of the filter buttons shows an *almost* empty list. Without ...
  Topic: Package fails to upload to the library.
adalius

Replies: 4
Views: 1428

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Sat Jun 06, 2009 6:40 pm   Subject: Package fails to upload to the library.
Right, I wouldn't expect CMud to go around deleting things willy nilly either. I ran a chkdsk and no errors were found, ran my usual admin tools to see if there was anything else amiss, but there wasn ...
  Topic: Package fails to upload to the library.
adalius

Replies: 4
Views: 1428

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Sat Jun 06, 2009 12:05 am   Subject: Package fails to upload to the library.
First off, v3.08, XP SP3 for the OS.

Secondly, it didn't delete the settings *in* the package file, it deleted the whole package file. As in the filename.pkg is not there. At all. Nor is it in my r ...
  Topic: Trigger crashing cmud
adalius

Replies: 4
Views: 1437

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Thu Jun 04, 2009 11:43 pm   Subject: Trigger crashing cmud
Hey Chris, just for note, I'm on XP SP3 not Vista. Assuming this is the one crashing me from when we talked anyway. And just for note, thats with no other packages installed except those that come wit ...
  Topic: Package fails to upload to the library.
adalius

Replies: 4
Views: 1428

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Thu Jun 04, 2009 11:40 pm   Subject: Package fails to upload to the library.
I wrote a package, 3k MIP Package, and uploaded it to the library. Another player said when he downloaded it, it was empty. I tried it myself without deleting the package file, just by clicking uninst ...
  Topic: [3.07] Buttons filter failing to show any buttons
adalius

Replies: 5
Views: 1264

PostForum: CMUD Beta Forum   Posted: Tue Jun 02, 2009 8:03 pm   Subject: [3.07] Buttons filter failing to show any buttons
I reproduced this, not just with buttons though, it did it for all item types for me. It's listed elsewhere in the forums too. Basically going to the view menu and turning on and off the panel (I thin ...
  Topic: Escaping ~ In A List From The MUD
adalius

Replies: 0
Views: 573

PostForum: CMUD General Discussion   Posted: Sat May 30, 2009 9:22 pm   Subject: Escaping ~ In A List From The MUD
Basically, the mud sends me X~Stuff~Y~MoreStuff~Z~EvenMoreStuff as part of a longer string.
It always comes in pairs or in a hanging pair (X~~Y~Stuff, X is hanging), but the number of pairs isn't fi ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT
© 2009 Zugg Software. Hosted on Wolfpaw.net