Register to post in forums, or Log in to your existing account
 
:
Search found 5 matches for:
Page 1 of 1
Author Message
  Topic: NEW ACX Server v1.30 released!
Toldo

Replies: 37
Views: 44970

PostForum: zExplorer Discussion   Posted: Wed May 12, 2004 10:37 pm   Subject: NEW ACX Server v1.30 released!
New patch and I just ran the auto calibrate and a very quick test looks like it worked.

Location 005DF4C0
Heading 007617B0
  Topic: NEW ACX Server v1.30 released!
Toldo

Replies: 37
Views: 44970

PostForum: zExplorer Discussion   Posted: Wed Apr 21, 2004 9:16 pm   Subject: NEW ACX Server v1.30 released!
Location 005CD404 seems to be working for me on Leafcull, the auto calibrate worked but the setting was wrong jumped about without moving.
  Topic: Ac Explorer 3.33a not calibrating as of April 2004
Toldo

Replies: 35
Views: 41371

PostForum: zExplorer Discussion   Posted: Tue Apr 20, 2004 7:15 pm   Subject: Ac Explorer 3.33a not calibrating as of April 2004
I think you speak for all of us directionally challenged folks ;)

If any more testers is required just shout.
  Topic: October Calibration Info
Toldo

Replies: 3
Views: 5347

PostForum: zExplorer Discussion   Posted: Thu Oct 30, 2003 11:50 pm   Subject: October Calibration Info
Many Thanks[8D]
  Topic: Calibration
Toldo

Replies: 2
Views: 5089

PostForum: zExplorer Discussion   Posted: Thu Oct 30, 2003 4:12 pm   Subject: Calibration
Not sure if it is just me, I can not get auto calibrate to work it applies the squelch, says calibrating then says failed and removes the squelch.

It also will not work from the loc command, it get ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT
© 2009 Zugg Software. Hosted on Wolfpaw.net